Kto sme a prečo sme tu? Velcon - Váš poradca v otázkach debarierizácie

Firma a jej aktivity

Tak ako píšeme aj na našej stránke, našim hlavným cieľom je prinavrátiť slobodu (v tomto prípade slobodu pohybu) ľuďom, ktorým bola odobraná či obmedzená. Z rôznych dôvodov. Úrazom, zdravotnou komplikáciou, nepriazňou osudu či jednoducho pribúdajúcim vekom.

 

 

VELCON – pre radosť z bežných dní

Náš obchodný zástupca Michal Gaštan sa podujal zodpovedať základnú otázku, ktorú nám mnohí – či už osobne alebo sprostredkovane – kladiete: Kto sme a o čo sa snažíme?

Sme VELCON – zoskupenie ľudí, ktorí svoje životné poslanie našli práve v pomoci imobilným osobám. Považujeme sa za skupinu nadšencov, ktorí sledujú svetové vývojové trendy a prinášajú vhodné riešenia na debarierizáciu priestorov aj ku Vám domov.

Snažíme sa vytvárať bezbariérový prístup všade tam, kde ho potrebujete – v bytoch, rodinných domoch, v domovoch sociálnych služieb, v zdravotníckych zariadeniach, ale aj celkovo vo verejných budovách a priestranstvách. Pomáha nám k tomu široký sortiment produktov – zdvíhacích zariadení a rôznych pomôcok pre imobilných:

  • domáce výťahy
  • výťahy na schody
  • stoličkové výťahy
  • šikmé schodiskové plošiny
  • zvislé zdvíhacie plošiny
  • schodolezy
  • nájazdové rampy
  • stropné zdviháky
  • zdviháky do auta

Na trhu sa pohybujeme už 18 rokov. Za ten čas sme už zažili mnohé. V  praxi sa neraz stretávame s tým, že sa ľudia aj niekoľko rokov nedostanú von. Preto sa tak všemožne snažíme pomôcť im, zjednodušiť im bežný život, ktorí väčšina z nás má a ani si ho naplno neuvedomuje a neváži.

Dávate nám neskutočne veľa

Hlavne nadhľad. Nútite nás zamýšľať sa nad tým, čo sú to skutočné problémy.
Často sa spätne cítime trápne, keď hromžíme nad bežnými drobnými patáliami – keď sa nám pokazí auto, vybije telefón, nestihneme dobehnúť na poštu, či keď nám vykypí večera a musíme doma upratovať…

Pričom sú to všetko zväčša jednoducho zvládnuteľné veci.
Denne sa zamýšľame nad tým, ako by sme zvládali problémy, s ktorými sa pasujete Vy.
Veľmi Vás obdivujeme.

Preto sa snažíme robiť niečo aj my pre Vás.
Najlepšie ako vieme.

S  klientmi si udržiavame dlhodobé vzťahy.
Našu prácu máme fakt radi. Vidíme v nej zmysel, napĺňa nás.

Preto ak máte v okolí človeka či ľudí, ktorí sú imobilní, dajte mu/im o nás vedieť.
Spoločnými silami dokážeme veľa – aj pomôcť s financiami, s vybavovaním štátneho finančného príspevku pre ZŤP, vďaka ktorému si rôzne zariadenia pre imobilných neraz môžete dovoliť.

Sme tu pre Vás:
Telefonicky na našej bezplatnej VELCON linke: 0800 199 060
Mailom na: velcon@velcon.sk

Váš tím VELCON

 



Povedali o nás