Deň detí - perfektný dôvod na oslavu a relax

Firma a jej aktivity

Špecializovaný liečebný ústav (ŠLÚ) Marína v Kováčovej, neďaleko Banskej Bystrice, už z nášho rozprávania poznáte. Viete, že sme doň zavítali už viackrát, vždy veľmi radi. Ako sme Vám už dávnejšie spomínali, v posledných rokoch si prešiel viacerými zmenami a inováciami. Dôležitou bolo aj otvorenie Detskej špecializovanej rehabilitačnej nemocnice v odbore fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia.

Sme radi, že sme mohli podporiť takúto milú akciu

A práve sem nás ako jedného z dlhodobých podporovateľov pozvali v rámci tohoročného dňa detí. Viete,  vidieť rozžiarené detské tváre a usmievajúcich sa rodičov je pre nás vždy balzamom na dušu. Preto to bol ozaj veľmi príjemný deň! Už od rána všetci súťažili pod vedením paní učiteliek zo Základnej školy pri ŠPÚ Marína, neskôr pookriali pri stolnom tenise, ale mnohí aj pri čoraz známejšej a obľúbenejšej paralympijskej disciplíne boccia.

Veľkú vlnu radosti so sebou priniesli paralympionici Miška Balcová (dvojnásobná paralympijská víťazka v už práve  spomínanej boicce) a Martin Franze (reprezentant paraalpského lyžovania), ale aj tvorcovia časopisu Fifík. Deti si zamilovali známeho ilustrátora Miroslava Regitka (vo Fifíku kreslí už od jeho založenia a nestále má skvelé nápady), ktorý im nakreslil množstvo podmanivých karikatúr.

Milé podujatie sme zakončili fotením v pripravenom „nebeskom“ fotokútiku, aby nik nemohol zabudnúť na príjemný deň.  A to sme si, samozrejme, nemohli nechať ujsť ani my :)!

 

Povedali o nás