Ešte nemáte Kartu výhod ZŤP?

Poradenstvo

Novinka pre imobilných ľudí!

Firma Velcon prichádza pre zdravotne postihnutých občanov s jedinečnou zákazníckou kartou plnou výhod. Stačí zavolať na bezplatnú infolinku, zaregistrovať sa a okamžite využívate všetky výhody Karty výhod ZŤP. 
Ak patríte k zdravotne ťažko postihnutým spoluobčanom alebo máte takého človeka v rodine, tak to určite poznáte: vybavovačky na úradoch, zdĺhavé hľadanie informácií na internete, dennodenné zdolávanie množstva formalít a prekážok. O mnohých nových produktoch, výhodách, zľavách sa pritom vôbec nedozviete, alebo až vtedy, keď už je neskoro. To všetko vám alebo vašej rodine znižuje životný komfort a každodennú pohodu. 
Nová Karta výhod ZŤP prináša konečne komplexnú starostlivosť pre zdravotne ťažko postihnutých imobilných spoluobčanov. Všetky výhody v jednej karte. Karta výhod ZŤP je skvelým pomocníkom pre zdravotne postihnutých spoluobčanov. 

Ako jej držiteľ získate výhodný balíček služieb, cenových bonusov a výhod ako napríklad:

  • možnosť získať zdvíhacie zariadenie z našej širokej ponuky veľmi výhodne teda poradenstvo ohľadom dofinancovania doplatku za akékoľvek zdvíhacie zariadenie – schodolezy, stoličkové výťahy, šikmé schodiskové plošiny, zvislé zdvíhacie plošiny, nájazdové rampy, alebo stropné zdviháky
  • odborná pomoc s vybavením príspevku na zdvíhacie zariadenie a odborné poradenstvo
  • výhodné zľavy na nákup invalidných vozíkovzdravotníckych pomôcok a na úpravu áut pre imobilných občanov
  • garancia rýchleho spoľahlivého servisu s rýchlejším nástupom na opravu vášho zariadenia v rámci celej SR
  • nonstop profesionálna starostlivosť aj počas víkendov, sviatkov

Objednajte si Kartu výhod ZŤP pohodlne z domu na bezplatnej infolinke 0800 199 060, a využívajte všetky jej výhody čo najskôr.

Povedali o nás