VELCON – Tradícia kvality prináša PREDĹŽENÉ ZÁRUKY pre našich klientov

Predĺžené záruky na zdvíhacie zariadenia pre imobilných - Velcon

Info spravodaj

V oblasti bezbariérových prístupov a zdvíhacích zariadení patríme na Slovensku k dlhoročným lídrom.

Na základe našej 16-ročnej tradícii kvality a špičkového zákazníckeho servisu Vám neustále prinášame a vieme priniesť ďalšie benefity, ktoré nikde inde v bežnej ponuke nenájdete. Naším poslaním je poskytovať komplexné služby ľuďom s telesným hendikepom a odstraňovanie bariér na miestach kde žijú alebo pracujú. Len na Slovensku máme viac ako 3000 spokojných klientov a neustále prinášame novinky a nové možnosti zlepšenia kvality života našich klientov. Preto vám dokážeme pomôcť a pripraviť ponuku a riešenia na mieru pre bezbariérové kupeľne, schodolezy, domáce výťahy, stropné zdviháky a zdvižné plošiny.

Velcon mapa servisných miest

 

Poskytujeme aj nonstop technickú podporu a servis našimi vlastnými revíznymi technikmi po celom Slovensku. Preto ak máte niektorý z našich produktov - stoličkový výťah, schodiskové sedačky, schodolezyschodiskové plošinyzvislé plošinystropné zdviháky a ďalšie, tak neváhajte a na našej webovej stránke si môžete nájsť telefonický kontakt a my radi prídeme a pomôžeme.

Okrem dodávky a montáže rokmi osvedčených špičkových produktov v slovenských podmienkach, prinášame klientovi aj odbornú spôsobilosť v podobe revízií, opráv a pravidelných odborných prehliadok zdvíhacích zariadení, čo nás odlišuje od mnoho iných firiem.

Všetky naše skúsenosti a kvalitu sme premietli aj do ďalších skvelých BENEFITOV, o ktorých vás chceme informovať. Okrem bežnej záruky našich produktov sme pri niektorých čas záručnej doby výrazne predĺžili.

 

Ide o predĺžené záruky na vybrané produkty alebo komponenty, akými sú

 

  • STOLIČKOVÝ VÝŤAH Xclusive – 5 rokov záruka na celý produkt,
  • STROPNÝ ZDVIHÁK ERGOLET – 5 rokov záruka na motor,
  • ZVISLÉ ZDVÍHACIE PLOŠINY Aritco - 5 rokov záruka na skrutkovicu a motor,
  • a ďalšie produkty, o ktorých vás budeme postupne informovať.

Všetky potrebné informácie Vám radi a ochotne poskytneme na našej BEZPLATNEJ INFOLINKE 0800 199 060. VELCON – Pre radosť z bežných dní.

Povedali o nás