Tešíme sa zo spolupráce s Matejom Tóthom

Ambasádor Velconu - Matej Tóth

Info spravodaj

Mateja Tótha, nášho olympijského víťaza v chôdzi, určite netreba predstavovať. Už roky patrí medzi najúspešnejších a najobľúbenejších slovenských športovcov, ktorý svojimi výkonmi prináša radosť tisícom fanúšikov. Matejova popularita však nie je zapríčinená len jeho športovými úspechmi.

Obľúbený je aj vďaka svojmu chlapčenskému úsmevu a dobráckej povahe, ktorá sa nezmenila ani po dosiahnutí najvyššej športovej méty, olympijského víťazstva. Svoju ľudskosť a súcit s tými slabšími dokázal rozhodnými činmi už mnohokrát. Preto sa veľmi tešíme, že môžeme s Matejom Tóthom spolupracovať pri osvete bezbariérových riešení pre ľudí s telesným hendikepom.

Matej sa spoločne s našou firmou Velcon rozhodol propagovať možnosti uľahčenia života pre tých, ktorí narážajú na množstvo (nielen) architektonických bariér. Hlavnou myšlienkou našej kampane je pomoc týmto ľuďom. Zo vzájomnej spolupráce vzišla séria zaujímavých tematických fotografií, ktoré vyjadrujú nádej a odhodlanie. Matej vďaka svojej usilovnosti a cieľavedomosti dosahuje obrovské úspechy a prekonáva hranice svojich síl. My chceme toto posolstvo posunúť medzi ľudí, ktorí sa na základe svojho zdravotného hendikepu cítia často krát osamelí a frustrovaní.

 

Matej Tóth - Velcon

 

Veríme, že práve takáto motivačná osveta môže napomôcť tomu, aby zdravotne znevýhodnení prekonali svoje obavy. Aj my ostatní však máme čo dobiehať. Každý zo svojej pozície a situácie by mal prispieť troškou k tomu, aby spoločnosť nevnímala hendikepovaných ľudí ako príťaž, ale poskytla im možnosti a príležitosti k plnohodnotnému životu. Sledujte náš web a Facebook a pripojte sa tak k nášmu posolstvu. Velcon pre radosť z bežných dní.

Povedali o nás