Sme vždy tam, kde nás potrebujete

Velcon - Servis zdvíhacích zariadení: Stoličkové výťahy, domáce výťahy, stropné zdviháky a iné

Info spravodaj

Sme firmou, ktorej len jednu časť tvorí poskytovanie bezbariérových riešení pre imobilných ľudí. Tú druhú a pre nás veľmi dôležitú súčasť našej spoločnosti tvoria ľudia - naši zamestnanci, ktorí sú tu len a predovšetkým pre Vás. 

 

Chceme Vám pomáhať a to je naše DNA 

Aj takto sa dá vystrihnúť to, o čo sa od samého začiatku vo Velcone snažíme. Sme tu pre Vás ak potrebujete poradiť pred samotnou inštaláciou bezbariérového zariadenia. Sme tu, ak si chcete najskôr pozrieť namontované zariadenie už v domácnosti, kde sa dennodenné používa, kde Vás vždy radi odvezieme. A predovšetkým, sme tu s Vami aj po inštalácii, kedykoľvek nás budete potrebovať. Niečo treba opraviť, skontrolovať, nastaviť - stačí ak nám zavoláte a my radi prídeme. 

Servis bezbariérových zariadení

Sme reálni a je nás dosť

Nemusíte mať obavy, že by sme k Vám domov merali veľkú diaľku a vy by ste nás dlho čakali. Máme pomerne dobré regionálne rozloženie ľudí v každom kraji na Slovensku. Naši skúsení profesionáli sú od Vás “skutočne len na skok” a spolu s našou nonstop bezplatnou linkou sú Vám kedykoľvek k dispozícií. Máme najväčšiu sieť a najširšie pokrytie, vďaka čomu vieme reagovať promptne a kvalitne. Servis bezbariérových zariadení riešime po celej Slovenskej republike a sme našim zákazníkom k dispozícii v každom kraji. 
 

Zdravotné pomôcky pre imobilných

Našou snahou je aby Vám naše zariadenie pomohlo prekonávať bariéry, ale aj aby ste vedeli, že sme tu v každom kraji pre Vás, lebo Vám chceme pomáhať. Sme reálni ľudia, ktorým môžete zavolať a my vždy radi prídeme a pomôžeme. Kto by mal záujem, tak mu vypracujeme celý projekt najlepšieho bezbariérového riešenia úplne bezplatne. 

Ozvať sa nám môžete už aj dnes na našu bezplatnú linku na čísle 0800 199 060, alebo nám napíšte na velcon@velcon.sk.

Povedali o nás