Nové blogy o bezbariérových pomôckach zdvíhacích zariadeniach

Info spravodaj

Spoločnosť Velcon si je vedomá, že informácií pre ľudí s telesným hendikepom nikdy nie je dosť a je veľa oblastí, kde je potrebné aby sa človek zorientoval a vedel kde a na koho sa má obrátiť.

Velcon je špecialistom na zdvíhanie a prepravu osôb a prekonávanie schodov pre imobilných ľudí. Naša skúsenosť je taká, že mnoho ľudí nepozná možnosti ako prekonávať schody, či prepravovať sa v rámci bytu či domu tak, aby mohol vykonávať všetky svoje základné ale aj rehabilitačné potreby. Mnoho ľudí s telesným hendikepom má aj obavy z týchto produktov a zariadení pre imobilných a je nedôverčivá a skeptická voči týmto pomôckam. Veľa krát sa však jedná len o mýty a skutočnosť je niekedy dosť vzdialená takýmto predsudkom. Aj preto sme sa rozhodli zriadiť blogy pre jednotlivé produktové skupiny, kde uverejňujeme podrobnejšie informácie o zdvíhacích zariadeniach a to aj zo života ľudí a z praxe za celú dobu činnosti našej firmy. Ľudia nájdu na týchto blogoch aj to,čo nie je na oficiálnych stránkach Velcon-u.

Bude možné dozvedieť sa rôzne názory ľudí ktorí používajú zdvíhacie zariadenia a výťahy pre imobilných a tiež recenzie na naše produkty. Veríme, že takto určite napomôžeme informovanosti o tak dôležitých pomôckach pre imobilných ako sú zdvíhacie plošiny a zdviháky, ktoré uľahčujú život nie len imobilnému ale aj jeho opatrovateľovi či ošetrovateľovi. Týmto chceme vyzvať všetkých, ktorí nám chcú napísať svoje názory alebo skúsenosti ktoré majú v súvislosti s plošinami, výťahmi, schodolezmi či stoličkovými výťahmi. Pošlite nám svoje postrehy alebo články a radi sa podelíme o tieto informácie aj s ostatnou verejnosťou. Témy môžu súvisieť jednak s bezprostredným používaním akýchkoľvek zdvíhacích zariadení, ale aj s ich vybavovaním, príspevkami alebo možnosťami dofinancovania.

Svoje postrehy a články nám napíšte na email: velcon@velcon.sk.
Podľa obsahu ktorý nám napíšete, budú články priradené tematicky k jednotlivým blogom:

Povedali o nás