Nenechajte sa pomýliť!

Info spravodaj

Vážení klienti, zákazníci a priaznivci spoločnosti Velcon, chceli by sme Vás upozorniť na fakt, že náš bývalý obchodný zástupca, ktorý už viac nie je súčasťou našej spoločnosti, sa rozhodol predávať podobné produkty v rovnakej oblasti, a je možné, že by Vás mohol kontaktovať.

Preto uvádzame zoznam obchodných zástupcov spoločnosti Velcon, na ktorých sa môžete s dôverou obrátiť a ktorí Vám zabezpečia kvalitnú službu od prvého kontaktu až po realizáciu:

 
 

Západné Slovensko:   Michal Gaštan
Západné a stredné Slovensko: Jakub Mikula, Martin Devoša
Východné Slovensko:   Vlastimil Artim, Peter Knašinský 

 

Možno Vás bude niekto presviedčať, že je jedno, kto Vám pomôže pri prekonávaní bariér a od koho si kúpite zdvíhacie zariadenie. Verte nám, záleží na tom viac, ako si myslíte.

 

Velcon je len jeden

Vďaka dlhoročnému pôsobeniu a množstvu práce v prospech imobilných osôb nie je možné Velcon len tak napodobniť. Prečo? Je dôležité, ako prebieha odborný návrh, montáž a následná odborná starostlivosť o Vaše zariadenie. Inštaláciou produktu sa starostlivosť o zákazníka a jeho zariadenie len začína. Tohto si bol, je a bude Velcon vždy vedomý, preto tomu prispôsobuje aj svoju predajnú a po-predajnú sieť v celej SR.
 

Naša filozofia je založená na špičkových službách a ľudskom prístupe k človeku – klientovi. K tomu určite patrí tradícia kvality produktov, skúsenosti a najrozsiahlejší odborný po-predajný servis zdvíhacích zariadení na celom Slovensku. Skutočný a promptný servis zo strany dodávateľa je založený na dostupnosti náhradných dielov a kapacite odborných pracovníkov, ktorí sú oprávnení zdvíhacie zariadenia opravovať a vykonávať revízie.
 

Slovensko bez bariér tvoríme už 16 rokov. Na nás sa môžete spoľahnúť, pretože, ako sa hovorí, v núdzi spoznáš priateľa.

 

Ďakujeme Vám za dôveru.

 

Povedali o nás