Ďakujeme vám za úspešný rok 2016!

Info spravodaj

Milí priatelia, vážení klienti, koniec roka je ten správny čas na krátke bilancovanie aj na nové predsavzatia. Čo nám teda priniesol rok 2016 a aké plány máme do budúceho roka?

Spoločnosť Velcon má za sebou ďalší veľmi úspešný rok. Najväčšiu radosť máme z toho, že v roku 2016 sme našimi produktmi a bezbariérovými riešeniami uľahčili život bezmála 400 ľuďom, ktorí to najviac potrebujú. Po celom Slovensku sme už nainštalovali viac než 3000 zdvíhacích zariadení. Zväčšili sme našu servisnú sieť a rozšírili sme naše rady o ďalších servisných technikov i pracovníkov v administratíve. Znamená to, že servis a opravy vykonávame nonstop a všade tam, kde nás potrebujete. Týmito krokmi sme si ešte viac upevnili pozíciu dlhoročnej jednotky na slovenskom trhu v oblasti zdvíhacích zariadení pre imobilné osoby.

Uvedomujeme si, že všetky spomínané úspechy sa nám podarilo dosiahnuť vďaka Vašej dôvere. Tá je pre nás veľkou motiváciou a zároveň záväzkom do budúcnosti. Pripravili sme pre Vás preto množstvo noviniek, ktoré uzrú svetlo sveta už v prvej polovici budúceho roka. Realizovali sme viacero investícií do rozvoja spoločnosti, aby sme Vám v novom roku mohli byť ešte viac nápomocní. Nechceme prezrádzať priveľa, aby prekvapenie bolo dokonalé. O všetkom sa dozviete včas na našom webe, Facebooku alebo prostredníctvom pravidelných newsletterov. Jedno však môžeme sľúbiť už teraz – pripravované novinky budú veľmi prospešné pre ľudí so zdravotným znevýhodnením, ako aj ich opatrovateľky a opatrovateľov.

Priznávame, že pri množstve dodaných bezbariérových prístupov sa nemuselo všetko podariť na 100 %. Veď ako sa hovorí, „kto veľa robí, urobí aj chybu“. Dotknutým sa týmto dodatočne úprimne ospravedlňujeme. Verte, že nás to mrzí viac ako Vás. Na druhej strane nás veľmi teší, že drvivá väčšina z Vás bola z našimi produktmi a servisom spokojná, o čom svedčí celý rad ďakovných listov, ktoré od Vás denne dostávame. Ubezpečujeme Vás, že i naďalej budeme robiť maximum pre spokojnosť všetkých klientov a dobré meno našej firmy. 

Dovoľte, aby sme Vám na záver zaželali radostné prežitie vianočných sviatkov v kruhu Vašich blízkych a úspešný štart do nového roka 2017.

S úctou a priateľským pozdravom

Mgr. Michal Mikula

konateľ spoločnosti

Povedali o nás