Časopis SVET MOBILITY zadarmo pre vás

Info spravodaj

V týchto dňoch vychádza 1. číslo nového časopisu SVET MOBILITY, ktorý je určený najmä ZŤP osobám, ich opatrovateľkám a opatrovateľom. Môžete ho získať aj vy, a to úplne zadarmo.

 

Nový magazín vydáva naše partnerské občianske združenie s rovnomenným názvom SVET MOBILITY. Nájdete v ňom množstvo užitočných informácií, praktických rád, inšpiratívnych rozhovorov a ďalších zaujímavostí. 

Bohatý obsah 
Prvé číslo informuje napríklad o veľkom prieskume zliav pre ŤZP, vďaka ktorým môžete výrazne ušetriť. Nájdete v ňom takisto všetky potrebné informácie o diaľničných známkach pre ZŤP vrátane podmienok oslobodenia od platenia diaľničnej známky a návodu, ako sa registrovať v Národnej diaľničnej spoločnosti. Dozviete sa tiež, ako získať bezplatný projekt bezbariérovosti, alebo ako čerpať výhodný úver na bývanie zo Štátneho fondu rozvoja bývania. Okrem toho v magazíne nájdete aj prehľad navýšených príspevkov na kompenzáciu, ktoré pripravuje Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR, kontakty na odborníkov, ktorí vám pomôžu so zdvíhacími zariadeniami, ako aj rozhovory so spolumajiteľom firmy Velcon Michalom Mikulom či šéfredaktorkou Michaelou Scherhaufer.

Objednajte si časopis zadarmo
Občianske združenie SVET MOBILITY vám zašle magazín úplne zadarmo na vašu poštovú adresu. Stačí o to požiadať e-mailom na adrese michaela@svetmobility.sk. Neváhajte a využite túto príležitosť aj vy. My už prvé číslo držíme v rukách a sme si istí, že s jeho obsahom budete spokojní.

Povedali o nás