5 vecí, na ktoré si dajte pozor pri kúpe zdvíhacieho zariadenia

Info spravodaj

Ak potrebujete pri kúpe zdvíhacieho zariadenia pre imobilných a vozičkárov poradiť, ochotne vám vo Velcone poradíme. Budete tak mať istotu, že vaše zariadenie bude odskúšané, bezpečné a kvalitné.

1. Odborná spôsobilosť dodávateľa

Vo výpise z obchodného registra si overte, či má daná firma oprávnenie na uvedenie do prevádzky (revízie), opravy a odborné prehliadky a skúšky zdvíhacích zariadení. Ak to tak nie je, zvoľte inú firmu. Ak sa chcete vyhnúť nepríjemným a zbytočným komplikáciám, od spoločnosti bez oprávnenia nič nekupujte.
 

2. Servisné podmienky a kapacity

Je veľa firiem, ktoré zdvíhacie zariadenia len predávajú, ale nedisponujú vlastnými technikmi ani servisnými pracovníkmi. Ak nechcete pri poruche čakať na opravu vášho zariadenia (a teda bez možnosti ho využívať), radšej do takejto kúpy nechoďte. Popredajný servis by mal byť jeden z kľúčových faktorov výberu dodávateľa.
 

3. Spokojnosť iných zákazníkov

Vyžiadajte si od firmy kontakt aspoň na dvoch či troch zákazníkov, ktorí používajú také isté zariadenie, a spýtajte sa ich, či sú spokojní s produktom ale i so servisnými službami firmy. Práve zákazníci vám najvernejšie povedia, ako prebiehala kúpa a komunikácia s firmou. 
 

4. Záručná doba jednotlivých zariadení

Overte si, aká je záruka na jednotlivé zariadenia. Spoľahlivá firma by nemala mať problém s dlhšími záručnými dobami, čo sa pri prípadnej nutnosti opravy môže zísť. Takisto sa nezabudnite opýtať, ako rýchlo vie firma prípadnú poruchu odstrániť.  
 

5. Certifikované produkty

Nezabudnite si skontrolovať, či sú dané zdvíhacie zariadenia odskúšané a majú typové certifikáty pre jednotlivé produkty. Vaša bezpečnosť musí byť na prvom mieste.
 

 

Ak potrebujete pri kúpe zdvíhacieho zariadenia pre imobilných a vozičkárov poradiť, ochotne vám vo Velcone poradíme. Budete tak mať istotu, že vaše zariadenie bude odskúšané, bezpečné a kvalitné. Velcon je dlhoročná garancia kvality a výhodnej kúpy zdvíhacích zariadení.

 

Bezplatná telefónna linka: 0800 199 060

Email: velcon@velcon.sk

www.velcon.sk

 

Povedali o nás