Vzdelávame sa, lebo chceme byť tí najlepší

Firma a jej aktivity

Radi by sme vám predstavili spoločnosť Hilti. Existuje na trhu technológií, špičkových výrobkov, softvérov a služieb už viac ako 75 rokov, a pôsobí v 120 krajinách po celom svete. To ich spolu s prístupom a profesionalitou radí medzi tých najlepších. V piatok 19. novembra 2018 sme pre celé naše technické oddelenie zorganizovali tzv. dodávateľské celodenné školenie práve od tejto spoločnosti, čo nám prinieslo nové pohľady, nápady, riešenia a neskutočne veľa nových možností a príležitostí.

Školenie - Velcon

Hilti je svetovým lídrom v oblasti dodávok do stavebníctva (vŕtanie, sekanie, rezanie, kotvenie a ďalšie) a my sme nesmierne radi, že sme mohli všetko, čo vám prinášame a v budúcnosti prinesieme konzultovať práve s tými najlepšími. Na fotografiách môžete vidieť, že naše školenie prebiehalo nielen v teoretickej, ale predovšetkým v praktickej rovine.

Našim cieľom je prinášať nové zaujímavé a užitočné produkty - pomôcky pre imobilných, ale hlavne zvyšovať odbornosť svojich ľudí a využívať najnovšie a najlepšie spôsoby kotvenia bezbariérových zariadení. Kvalita je pre nás na prvom mieste a je nesmierne dôležitá. A tak používame iba certifikované komponenty, pretože naše produkty zdvíhajú, nosia a prevážajú imobilných ľudí. Áno, sme za naše výrobky plne zodpovední a snažíme sa vám každodenne prinášať vždy iba špičkovú kvalitu.

Školenie - Velcon

 

Rovnako ako vám, aj našich technikom chceme dopriať špičkové produkty, aby mohli v mene našej spoločnosti dosahovať špičkové výkony. Preto sme sa rozhodli pre školenie so spoločnosťou Hilti a určite budeme vo vzdelávaní našich ľudí pokračovať aj v budúcnosti.

 

Školenie - Velcon

Okrem toho, že nás naša práca baví, nie je to pre nás len akési hobby. Pristupujeme k všetkému zodpovedne, inovatívne a s najvyššou mierou bezpečnosti a bezbariérovosti, ktorá je spolu s kvalitou u nás prioritou číslo jedna.

Chceme sa učiť novým veciam a každý deň sa zlepšovať. Preto sa spájame s tými najlepšími a prinášame vám tie najlepšie riešenia a hlavne najbezpečnejšie.

 

Veríme, že vám to dokážu práve naše činy a nové skúsenosti. Sme tu pre vás a vďaka vám.

Váš tím Velcon

 

Školenie - Velcon

Školenie - Velcon

Povedali o nás