Slávnoste a s potešením sme odovzdali druhý schodolez

Slávnostné odovzdanie schodolezu

Firma a jej aktivity

V decembri minulého roku sme spojili sily s Úradom komisárky pre osoby so zdravotným postihnutím a vznikol z toho výborný projekt o pomoci imobilným a ŤZP ľuďom. Cieľom bolo podporiť tie organizácie, ktoré majú ťažkosti s odstraňovaním bariér, predovšetkým schodov. Spravodlivo sme vyžrebovali tri z nich a rozhodli sme sa venovať im naše najlepšie zariadenie na prekonávanie schodov - schodolez  Vimec T09 ROBY. 

Pásový schodolez - Velcon 

Pásový schodolez pre Gemerskú Knižnicu

Prvý schodolez sme odovzdali začiatkom tohto roka aj pre budúcu školáčku Mišku v Základnej škole Veľká Paka a v dobrej veci s radosťou pokračujeme ďalej. Minulý týždeň sme slávnostne aj za pomoci komisárky JUDr. Zuzany Stavrovskej odovzdávali druhý schodolez v Gemerskej knižnici Pavla Dobšinského v Rožňave. Udalosť bola opäť veľmi príjemná a aktívny kolektív knižnice na čele s riaditeľkou Mgr. Ivetou Kyselovou si tento schodolez naozaj zaslúžia. 

Darovaný schodolez - Knižnica
 

Knižnica má široký regionálny dosah a vzhľadom k jej lokalite aj časť titulov v menšinovom národnostnom jazyku. Schodolez VIMEC T09 ROBY pomôže aktívnym čitateľom využívať celý objekt knižnice, vrátane čitárne či útulnej spoločenskej miestnosti, ktorá je v zrekonštruovanej časti podkrovia, kde sa doposiaľ imobilní nemali ako dostať.

 

Zostáva nám len popriať, aby schodolez dobre slúžil a my sa ideme pripravovať na odovzdávanie ďalšieho - tretieho zariadenia. 

 

Velcon - Schodolez pre imobilných

Odovzdávanie schodolezu

Velcon pásový schodolez

Gemerská knižnica

Povedali o nás