Naša tvár Andy Timková

Firma a jej aktivity

Teší nás, že sa môžeme pochváliť s novinkami a s novou tvárou firmy VELCON, ktorou sa stala Andy Pavlík Timková spolu so svojím synom Adamom.

V minulosti pôsobila ako moderátorka v televízii Markíza v známych reláciách ako napríklad Teleráno, Senzi Byt, Hodina pravdy a ďalšie. Po odchode z televízie sa venuje aj produktom zdravej výživy a je spoluautorkou knihy ,,Navarme si zdravie”. Zaujíma sa aj o alternatívnu medicínu. Pani Andy Timková má dvoch synov, z ktorých prvorodený Adam sa narodil s diagnózou detskej mozgovej obrny. Napriek tomu je dnes z neho pohľadný mladý muž, vďaka snahe pani Timkovej, ktorá investovala veľa času a energie na zlepšenie stavu svojho dieťaťa - tak ako aj mnohí z vás, čo bojujete a hľadáte rôzne alternatívy na zlepšenie stavu vašich blízkych. 

Pri prebiehajúcich inováciách v našej firme sme sa rozhodli vytvoriť aj nový imidž našich reklamných materiálov či katalógov. Súčasťou tejto tvorby bolo aj nafotenie nových fotografií našich produktov, na ktorom sa zúčastnila aj Andy so synom Adamom, detičky s mamičkami a mnohí ďalší. Bol to skvelý deň, strávený so skvelými ľuďmi v príjemnej atmosfére. A to aj vďaka Andy s Adamom, ktorí sú veľmi príjemní ľudia plní optimizmu a dobrej nálady.

Povedali o nás