Život bez bariér, bez sťahovania a so schodiskovým výťahom

Stoličkový výťah na schody - Acorn v Košiciach

Produkty

V akomkoľvek veku nie je ľahké sa sťahovať a už vôbec nie zo svojho dlhoročného domova. Keď však nastane situácia, ktorá si vyžaduje úpravy a zmenu, aby sme mohli naďalej žiť, doslova bez bariér, vždy je tu možnosť prekážku odstrániť a vybrať si cestu, ktorá sa prispôsobí práve nám. 

Stoličkový výťah alebo inak nazývaný schodiskový výťah je práve tá cesta, to zariadenie, pre ktoré sa nie je potrebné sťahovať, či niečo meniť a búrať, ale ono samo sa prispôsobí vám. Je natoľko variabilné a komfortné, že sa prispôsobí akémukoľvek typu používateľa aj priestorom. 

Schodiskové výťahy a ich miesto v bezbariérových domácnostiach

Stoličkové výťahy už slúžia svojim užívateľom niekoľko desiatok rokov. Aj my sme ich inštalovali pre viac ako stovku spokojných klientov po celom Slovensku. Schodisková stolička značky Acorn 180 s vami pohodlne prekoná akékoľvek schodisko, či je v interiéri alebo exteriéri vášho domova. Ich inštalácia si nevyžaduje žiadne stavebné úpravy. Práve tento typ výťahu má bezúdržbovú batériu na napájanie a diagnostický digitálny systém. Okrem tichosti počas prevádzky, kedy ho takmer nepočujete jeho atraktivita spočíva vo možnosti výberu rôzneho farebného prevedenia, aké sa vám bude hodiť. Jednoduché ovládanie je na opierke, sedadlo je otočné a preto sa z neho ľahko nastupuje aj vystupuje. Bezpečnosť tohto zariadenia pre ŤZP je na prvom mieste  a preto obsahuje elektronicko mechanický brzdový systém, bezpečnostné senzory a je vybavený naozaj hladkým štartom aj zastavením. 

Schodiskový výťah Acorn - Inštalácia v Košiciach

Nedávno sme schodiskový výťah inštalovali klientovi do Košíc, kde v bytovom dome bol práve výťah so špeciálnym nastupovaním aj vystupovaním len na medziposchodiach. Preto sme inštalovali 2 nezávislé ramená výťahu na 1. poschodie a 6 poschodie, aby sa náš klient dostal ako zo svojho bytu, tak aj na prízemie bytového domu a naspäť. 

Aj vďaka tejto kombinovanej a plne prispôsobiteľnej inštalácii bez akýchkoľvek stavebných úprav sme klientovi sprístupnili cestu z domu a domov v kombinácii so schodiskovým výťahom a klasickým bytovým výťahom.

Stoličkový výťah pre vozíčkárov

Zaujíma vás cena schodiskového výťahu, alebo sa len chcete poradiť?

Ak vás zariadenie zaujalo, tak veľmi radi prídeme, predvedieme a všetko vám o schodiskových výťahoch a ich typoch vysvetlíme. Rozhodnutie bude len a len na Vás. Zadarmo urobíme zameranie u vás doma a následne vám za krátky čas poskytneme kalkuláciu. Potom už len prídeme, pri stoličkových výťahoch Acorn 180 vám dodáme a namontujeme zariadenie už na druhý deň.

Povedali o nás