Využite špeciálnu akciu so špeciálnou cenou od najlepšieho predajcu schodolezov v strednej Európe

Produkty

Na toto sme obzvlášť hrdí! Najväčší výrobca zdvíhacích zariadení v Európe, talianska spoločnosť Vimec, ocenila firmu Velcon ako najlepšieho predajcu schodolezov v strednej Európe. Veľmi náš teší, že toto prestížne ocenenie sme získali nielen za najlepšie predajné výsledky, ale zároveň za najspoľahlivejšie servisné služby a údržbu zariadení Vimec.

To, že sme právom ocenení ako najlepší predajca schodolezov v strednej Európe, chceme dokázať aj vám, našim zákazníkom. Záleží nám na tom, aby schodelezy, ktoré predávame, boli cenove dostupné tým, ktorí sú na ich používanie odkázaní. Pripravili sme preto pre vás mimoriadne výhodnú akciu – prvých 20 z vás, ktorí si u nás od 1. júla 2016 objednajú schodolez T09 Roby, získajú toto špičkové zariadenie za zvýhodnenú cenu iba 4 950 € vrátane DPH.

Schodolez T09 Roby od firmy Vimec vyniká najmä jednoduchosťou, mobilitou, vhodnými rozmermi, hmotnosťou a ďalšími praktickými vlastnosťami, vďaka ktorým sa stal najpredávanejším schodolezom na Slovensku
Velcon vám navyše umožní vyskúšať si toto vysokokvalitné zariadenie priamo u vás doma – nezáväzne a bezplatne. Na vlastnej koži si tak môžete vyskúšať všetky jeho praktické funkcie a správne sa rozhodnúť. Spoľahnúť sa môžete takisto na promptný a kvalitný servis, ktorý je pre nás samozrejmosťou. 

Nenechajte si ujsť túto špeciálnu akciu a kontaktujte nás na našej bezplatnej infolinke:
0800 199 060

Povedali o nás