VIDEO: Stoličkový výťah Xclusive s 5 ročnou zárukou už má nového majiteľa

Stoličkový výťah Xclusive

Produkty

Stoličkový výťah je skvelým pomocníkom pri prekonávaní akýchkoľvek schodísk nielen v domácnosti, ale i vo verejných priestoroch. Ide o jedno z mála zariadení, ktoré neukrojí veľa miesta z priestoru, v ktorom sa nachádza a flexibilne sa prispôsobí špecificky úzkym alebo točitým schodom. 

Svojou flexibilitou sa vyznačuje aj model s názvom Xclusive, ktorý v cene štandardného prevedenia stoličkových výťahov na trhu prináša pre užívateľa exkluzívnu a nadštandardnú výbavu s viacerými možnosťami a rôznym prevedením. Hovoríme o stoličkovom výťahu pre priame schodiská, s veľmi štíhlym a diskrétnym dizajnom, sklápacou plošinou na nohy a šetrným voči priestoru na schodisku, kde sa môžu pohybovať aj samotný chodci.

 

Xclusive – Stoličkový výťah na schody, ktorý je ideálny pre tento typ projektu

Práve to bol dôvod, prečo sme ho ponúkli nášmu klientovi a spoločne sme navrhli riešenie, ktoré pomôže imobilnej osobe a neobmedzí slobodný pohyb chodcom, ktorí používajú schody. Nezaberá veľa miesta a je v štandarde vybavený koženými poťahmi. Môžete si vybrať aj iný materiál, ako je koža a rovnako prispôsobiť farbu, aby ladila s okolím. Na fotografiách vidíte, že v prípade nášho klienta sme pracovali s neutrálnom bielou farbou a koženými poťahmi, čo ladí s bielou stenou. 

 

 

Výhodou je, že sedadlo je možné aj výškovo nastavovať, čo náš klient veľmi ocenil. Výbornou pomôckou sú a funkcionalistické diaľkové ovládače s držiakmi, ktoré je možné pripevniť na stenu. Pri výbere stoličkového výťahu bolo rozhodujúca aj samotná realizácia. Ako môžete vidieť, zariadenie sa len nasadilo do bežného prostredia a teda neboli nutné žiadne búracie a stavebné práce. Celková inštalácia zariadenia prebehla ze jeden deň. Čo je asi najväčšie plus a oceníte to aj vy v prípade menších priestorov na schodisku, že stolička je otočná a sklápacia - teda imobilný vystúpi a nastúpi priamo zo schodiska a sklopením stoličky sa môžu chodci bez väčších problémov pohybovať po schodisku, ako doteraz. 

 Výťah na schody - Xclusive

 

Stoličkový výťah na schody pre imobilných
 

V prípade záujmu si viac o tomto stoličkovom výťahu si môžete prečítať na našej stránke tu, prípadne sa nám ozvite cez kontaktný formulár alebo bezplatne na 0800 199 060, a my vám radi poradíme a pomôžeme. 

Povedali o nás