Stropný zdvihák - nový dizajn, nové produkty

Storpný zdvihák pre imobilných

Produkty

Ubehol polrok, čo sme sa na konferencii nášho dodávateľa stropného zdviháku Human Care dozvedeli o pripravovanej obmene dizajnu a produktov tejto značky.

Tento mesiac sme dostali zelenú a tak nami ponúkaný stropný zdvihák už čoskoro získa ešte lepšiu kvalitu a hlavne krajší vzhľad. Čisté krivky a nové intuitívne ovládanie nás veľmi zaujali. Staré zdvíhacie kazety Satellit, Singel či Roomer dostali nový moderný šat, nové meno. 

Nové zdvíhacie kazety Heliq, Altair a Roomer S ale zdedili od svojich predchodcov to najpodstatnejšie, technickú vyspelosť a bezchybnú prevádzku stropného zdviháku. 

Špecialitou novej zdvíhacej kazety Heliq bude možnosť jej motorického posunu v koľajnici, pričom priamo z koľajnice bude možné aj nabíjanie batérií.

Redizajnom ale neprešli len zdvíhacie kazety, ale aj príslušenstvo. Nové profily vodiacich koľajníc umožnia lepšiu variabilitu prevedenia, kotvenia či väčšieho šetrenia priestoru. Zaujímavosťou je napr. možnosť pokrytia miestnosti s rozmermi až 7x7m. 

Prepravné vaky takisto neminula zmena. Ich materiál je aktuálne pevnejší, viac odoláva opotrebeniu, pričom zelenkavé okraje prepravných vakov stropného zdvíhacieho systému veľmi oživili túto pomôcku. 

Vychytávkou nového stropného zdviháku je nový ovládač, pomocou ktorého okrem štandardnej obsluhy zdvíhacej kazety, bude možné vykonávať jej diagnostiku ako napr. počet zdvihov, nabíjaní a pod.

Veríme, že táto komplexná obmena prispeje k zvýšeniu komfortu a zlepšeniu pocitu z užívania najpredávanejšieho stropného zdviháku na našom trhu.

Povedali o nás