Stoličkový výťah Acorn 130 výborný aj v exteriéri

Acorn - Stoličkový výťah na schody

Produkty

Najčastejšie inštalácie zariadení, ktoré vám prinášame, sú prevažne z interiérov. Preto sme radi, že vám dnes môžeme ukázať úspešnú inštaláciu sedačkového výťahu, ktorý sa môže inštalovať aj do interiéru, ale pre nášho klienta sme ho inštalovali práve do exteriéru, do ktorého sa rovnako výborne hodí. 

 

Stoličkový výťah, ktorý je ideálny pre exteriérové podmienky

Požiadavkou nášho klienta bolo vyriešiť 8 schodov z jeho domu, ktoré ho veľmi trápili počas celého roka, keďže sa len tak jednoducho a bez problémov nemohol dostať na svoj dvor. Situáciu sme si prešli, schody a ich riešenie sme si obhliadli a navrhli sme mu stoličkový výťah Acorn 130

 
 
Stoličkový výťah na schody - Acorn 130
 

Rýchla montáž schodiskového výťahu bez zbytočného čakania

Jeho výhodou je rýchla montáž bez čakania na akékoľvek schodisko. Po dohode s klientom bola montáž vykonaná rýchlo, za jeden deň. Zariadenia máme skladom a vždy po každej montáži priebežne doplníme všetky komponenty zariadenia do montážneho auta, aby sme mohli pri záujme hneď vyraziť a za pár hodín máme zariadenie namontované a je možné ho užívať. Keďže sme stoličkový výťah umiestnili do exteriéru, dodali sme ho spolu s extra nepremokavým krytom, ktorý ho chráni pred dažďom aj snehom. Stoličkový výťah je možné kompletne sklopiť, tým myslíme sedadlo, opierku na nohy aj ruky, aby zaberal pri nečinnosti čo najmenej miesta. 

 
Stoličkový výťah s priamou dráhou

Sme radi, že aj počas zimných mesiacov sa náš klient môže bez problémov dostať von z domu  byť v spoločnosti a na čerstvom vzduchu svojej záhrady. Nový klienti od nás získavajú kartu výhod ZŤP so zľavami, ktoré môže využiť na zdravotné pomôcky. Pre viac informácií týkajúcich sa karty, alebo riešenia vášho problému a uvažovaní o nejakom zariadení nás neváhajte kontaktovať na bezplatnej linke 0800 199 060, alebo mailom na info@velcon.sk.

Stoličkový výťah na schody - Acorn 130

Stoličkový výťah – Exteriér

Stoličkový výťah - Opláštenie

 

Zaujíma vás cena stoličkového výtahu a jeho projektu?

Ozvite sa nám na našu bezplatnú infolinku 0800 199 060, alebo mailom na info@velcon.sk. Radi vám podľa vašich predstáv vypracujeme bezplatný projekt a cenovú ponuku, ktorá je 100% nezáväzná.

Povedali o nás