Skombinovali sme dve zdvíhacie zariadenia pre imobilných v jednej domácnosti

Produkty

Každé zariadenie má svoje výhody a je určené na iný typ pomoci a prekonávania bariér. Stoličkové výťahy patria dnes medzi najobľúbenejšia a najvyhľadávanejšie zdvíhacie zariadenia pre imobilných. Nie je sa čomu čudovať, keď pomer ceny, kvality a účelu je na úrovni najvyššej spokojnosti našich zákazníkov.
 

Vo Velcon Vám radi poradíme ako získať štátny príspevok aj pripravíme prijateľnú cenu

Cena je prijateľná aj pre umiestnenie si zariadenia priamo do svojej domácnosti. Využiteľnosť viacerých modelov zariadení je na akýkoľvek typ schodiska, či je priame, točité alebo úzke a strmé. Stavebné a búracie práce si zdvíhacie zariadenia typu stoličkových výťahov na schody nevyžadujú žiadne a výhodou je, že v jednom projekte sa dajú kombinovať viaceré modely súčasne, a to tak aby čo najlepšie vyhoveli žiadosti a vašej potrebe.  
 

Nakombinovali sme stoličkový výťah Xclusive a Acorn 130

Dva odlišné modely na iný typ schodiska. Kým Acorn 130 je na prekonávanie vonkajšieho schodiska v tomto prípade, tak druhý Xclusive sme umiestnili práve do vnútra domu, ktorým sa klient pohodlne presunie na prvé poschodie svojej domácnosti. 

Stoličkový výťah Acorn 130 patrí medzi najobľúbenejšie exteriérové zdvíhacie zariadenia na schody a vďaka svojmu minimalistickému modernému dizajnu zaberie veľmi málo miesta na samotnom schodisku. Preto sa hodí na exteriérové a často využívané schody, lebo popri ňom bez problémov prejde nejeden chodec. Modulový systém skladania vodiacich koľajníc a samostatnej sedačky nám umožňuje toto zariadenie namontovať kdekoľvek už za pár hodín. 

Schodiskový výťah s neprekonateľným výberom doplnkov

Výťah na schody Xclusive patrí zas medzi najpoužívanejšie zdvíhacie zariadenia v interiéri. Je určený iba na priame schodisko a v cene štandardu ponúka práve exkluzívne možnosti. Pri tomto type je možnosť vybrať si rôzne tvary sedačiek, ktoré sú sklápateľné, rôzne farebné prevedenie, materiál či doplnky, ovládanie, rozmery a ďalšie. Výrobok je možné si vyskladať doslova na mieru podľa vašich potrieb a predstáv. Samotné sedadlo je na rozdiel od iných stoličkových výťahov aj výškovo nastaviteľné a diaľkové ovládače s držiakmi je možné pripevniť aj pohodlne na stenu. Výťah ponúka ten najvyšší bezpečnostný štandard aj spolu so samonavíjacím bezpečnostným pásom a ovládaním aj priamo na sedačke. 

Ihneď sa stane vaším spoľahlivým a každodenným partnerom na každý deň.

Povedali o nás