Najpredávanejší schodolez na Slovensku čaká facelift - Schodolez T09 Roby

Produkty

Veľmi žiadaný a obľúbený schodolez v rámci celého sveta a výrazne aj na Slovensku čaká facelift a úpravy.

Jeden z popredných výrobcov zdvíhacích zariadení pre imobilné osoby firma Vimec s.r.l. prichádza po dlhšom čase s novým redizajnom a vylepšeniami schodolezu T09 Roby. Je ťažké predstaviť si, čo je možné na tomto produkte ešte vylepšiť. Avšak na základe našej prvej návštevy na výstave v Nemecku, kde bol predstavený koncept redizajnu môžeme povedať, že sa je na čo tešiť. Veľmi nás teší, že aj takéto pomôcky sa zaznamenávajú vo svete vývoja a posúvajú sa s dobou v rámci rozvoja nových technológií. Pri prvom kontakte s novou verziou Schodolezu T09 Roby sme mali pocit, že schodolez už naozaj pracuje podľa povelov a našich myšlienok. Jeho nový dizajn ešte väčšmi prispel k tomu, čo je najdôležitejšie – jednoduchosť obsluhy a obratnosť.

Práve to, čo užívateľ naozaj ocení, aby bola manipulácia tzv. mäkká, plynulá a rovnako aj bezpečná. Aby rýchlosť schodolezu bola skĺbená s otáčaním na rovine a bezpečnosťou pri preprave na schodoch. Neplatí to, že čím rýchlejší schodolez, tým lepšie. Opak je pravdou, rýchlosť (ktorá mimochodom vôbec nehrá úlohu pri bezpečnej preprave imobilného) musí byť taká, aby používateľ dokázal včas synchronizovať funkcie, pohyby a manévrovanie schodolezu. A aby nemusel zastať a rozmýšľať nad tým, čo urobiť ďalej, alebo sa báť, že zariadenie ide príliš rýchlo. V tom je práve čaro dobrých produktov, ak tieto veci dokážu vo vývoji odladiť na používateľsky pohodlnú úroveň. Ale samozrejme, nie je schodolez ako schodolez a vždy budú na trhu aj kvalitné produkty a produkty, ktoré sa budú snažiť ich napodobniť, ale navždy ostanú len kópiami.

Dnes je už na trhu veľké množstvo, a žial aj B-čkových a C-čkových schodolezov. Tieto schodolezy sľubujú rôzne zázraky a pravda je taká, že po odskúšaní a porovnaní všetkých týchto produktov sme ostali verní len schodolezu T09 Roby. Pýtate sa prečo? Lebo vieme na základe reálnej skúsenosti stoviek spokojných zákazníkov, ktorí na Slovensku používajú náš schodolez, ako oceňujú jeho vlastnosti a užívateľské výhody.

Preto sa veľmi tešíme na príchod nového, ešte vylepšeného schodolezu T09 Roby a radi vám ho predvedieme aj u vás doma na schodisku. Samozrejme bezplatne! Zavolajte nám na naše bezplatné číslo 0800 199 060, alebo nám napíšte na velcon@velcon.sk a dohodnite si obhliadku a odskúšanie tohto užitočného zariadenia.

Tešíme sa. Váš Velcon.

Povedali o nás