Ďalší z našich účinných pomocníkov – zvislá zdvíhacia plošina Strategos

Produkty

Pokiaľ máte v dome človeka odkázaného na invalidný vozík, viete, že aj taká obyčajná letná grilovačka na záhrade, či snaha zájsť na nákup do najbližších potravín môže vyvolať smútok. Výťahová plošina Strategos Vám takéto bežné presuny zjednoduší. 

Nie každý zvláda schody

Už dlhodobo prinášame našim zákazníkom rôzne výťahy a zdvíhacie plošiny pre imobilných ľudí, resp. pre tých, ktorí majú problémy s presunmi. Nedávno sme jednu takúto zvislú plošinu inštalovali klientovi z okolia Prešova. Potreboval zariadenie, pomocou ktorého by aj sám prekonal výškový rozdiel medzi terasou a vonkajšou záhradou rodinného domu. Schody preň, žiaľ, neboli tou správnou cestou. Po zvážení viacerých výhod a nevýhod sme sa spoločne rozhodli pre výťahovú plošinu Strategos. 
 

 Výťah pre vozičkárov - Strategos
 

Vyžiadala si táto inštalácia rozsiahle stavebné práce?

Nie. Jej inštalácia bola pomerne jednoduchá a rýchla. Celkovo, pri umiestňovaní tohto typu plošín nie sú potrebné žiadne komplikovanejšie stavebné práce, výkopové práce pre výťahovú šachtu a pod. Pokiaľ máte v mieste motorickej časti priestor na pevnú betónovú plochu, nemajú nastať aké problémy. 
 

Vďaka pozinkovanému kovu, z ktorého sú tieto zdvíhacie plošiny vytvárané, sú ideálnym riešením pre exteriér. Nemusíte sa báť, antikorové vlastnosti podporujú dlhodobú životnosť aj pri „slovenskom“ počasí, tzn. striedaní tepla a zimy, sucha, dažďov, snehu a pod.

Výťah pre imobilných - Strategos
 

Ovládanie je tiež jednoduché a bezpečné. Stačí otvoriť dvierka, ktoré sa po nastúpení vždy uzavrú, spustiť sa dole, otvoriť dvierka a vybrať sa „do sveta“. Náš klient, vďaka ktorému mohli vzniknúť tieto fotky, si ju pochvaľuje a teší sa, že už zvláda zájsť si napr. na nákup, či len tak – do záhrady aj sám. 

Cena zdvíhacej plošiny 

Finálna cena produktu sa vždy vypočíta podľa požiadaviek konkrétneho klienta. Keďže zdvíhacia plošina Strategos je schopná vertikálneho zdvihu až do úrovne 3 metrov, a môžete si vybrať, či preferujete polykarbonátový plášť alebo radšej bezpečnostné sklo, sumy sa rôznia. Cenovú kalkuláciu podľa Vami zadaných požiadaviek Vám však vždy pripravíme bezplatne.

Povedali o nás