Automatické otváranie dverí

Produkty

Po viac ako roku si môžeme povedať, že spolupráca s dodávateľom zvislej zdvíhacej plošiny pre imobilných STRATEGOS funguje na výbornú. Tento produkt, „nezmar“...

Tento produkt, „nezmar“ pre exteriérové podmienky, sa nám veľmi osvedčil. Nie je totiž jednoduché nájsť otvorenú zdvíhaciu plošinu bez šachty, ktorá zvláda prevádzku pri extrémne nízkych teplotách. Výťah pre imobilných STRATEGOS túto záťaž zvláda hravo a to aj pri teplotách -20°C ktoré nie sú u nás až takou zriedkavosťou. Napriek tejto skvelej vlastnosti ale nie vždy je možné túto plošinu pre imobilných použiť, pretože norma uvádza, že otvorená zvislá zdvíhacia plošina - bez opláštenia, môže mať maximálny zdvih 3m. 

Aktuálne ale tento produkt zvyšuje svoj kredit, pretože zaviedol novinku: automatické otváranie dverí. V štandarde je totiž táto zvislá zdvíhacia plošina vybavená dvojkrídlovými dverami, tzv. lietačkami.  Tento typ dverí ale bolo možné použiť len v prípade ak plošina bola vyhotovená ako priechodzia, čiže bez možnosti nástupu a výstupu do 90°. Jednoducho prechod zdvíhacou plošinou STRATEGOS v priamom smere. 

Zdvíhacia plošina STRATEGOS

Avšak ak klient potrebuje konfiguráciu zdvíhacieho zariadenia tak, aby mu bolo umožnené nastupovať na plošinu z bočnej strany, už nie je možné použiť dvojkrídlový systém ale jednokrídlové dvere. Manuálne otváranie týchto jednokrídlových dverí umiestnených na bočnej strane plošiny v istých prípadoch nepostačoval a tak Vám od tohto roku ponúkame automatické – motorické otváranie týchto bočných dverí. Týmto zvyšujeme komfort užívania plošiny a opäť o čosi viac uľahčujeme vašu imobilitu. A to vďaka Vám, pretože reflektujeme na to čo Vás trápi, na to čo by bolo dobré zmeniť, vylepšiť.

Nezabúdajte, vždy radi uvítame na našich blogochfacebook stránke informácie z Vašej strany, postrehy či skúsenosti so zdvíhacími zariadeniami. Snažíme sa na Slovensko distribuovať len také produkty, ktoré sú na naše podmienky bezpečné, kvalitné a prinášali Vám „radosť z bežných dní“. 

Povedali o nás