Ako si vybrať najvhodnejší schodolez a čo odporúčajú naši zákazníci?

Produkty

„V jednoduchosti je krása“, a to platí naozaj univerzálne a aj v oblasti bezbariérových riešení a zdravotníckych pomôcok pre imobilných. 

Zaujíma vás, ktorý pásový schodolez na trhu je skutočne najjednoduchší na obsluhu, “najspratnejší” pri otáčaní, najľahší pri prenášaní a najspoľahlivejší pri prevádzke a používaní?

Najideálnejší spôsob, ako to zistiť je vyskúšať si každý jeden typ, ktorý je na trhu dostupný, porovnať si ich a urobiť si názor. Samozrejme ide o časovo a komunikačne náročný spôsob zisťovania, ktoré zdvíhacie zariadenie je najlepšie, ale samozrejme pomerne veľmi istý na výsledok. Ani to však ešte nie je záruka, že ak by ste vyskúšali každý, že si vyberiete pre vás ten správny. Napriek tomu sami doporučujeme vyskúšať si pred kúpou viacero schodolezov, aby ste nadobudli predstavu o ich používaní a rovnako zistili, ktorý je pre vás ten vhodnejší typ.
Istou pomôckou pri výbere produktu vám môže byť aj história firmy - výrobcu alebo dodávateľa schodolezu. Práve dlhodobo pôsobiaca firma na trhu je spoľahlivejšia, ako niečo čo je neoverené časom a nemá zázemie na servis ani referencie od samotných klientov. V rámci Európy, ale i na Slovensku a v Čechách je takýmto dlhodobo overeným produktom pásový schodolez T09 Roby od výrobcu VIMEC, ktorý má vo svete viac ako 110 000 inštalácií zdvíhacích zariadení a schodolezov pre imobilných. Na Slovensku je už 17 rokov výhradným zástupcom tohto celosvetového výrobcu naša spoločnosť VELCON, ktorá je zárukou tradície kvality. A to nielen v dodávkach zdvíhacích zariadení, plošín, schodolezov a zdvihákov pre imobilných, ale aj v starostlivosti a odbornom servise týchto produktov. 
 

Schodolez - najobľúbunejší produkt medzi našimi klientmi

Našim TOP produktom, ktorý odporúčame z hľadiska kvality, spoľahlivosti, prispôsobeniu sa a vhodnosti pre väčšinu klientov je práve spomínaný pásový schodolez T09 Roby, ktorý je suverénne najpredávanejším pásovým schodolezom aj na Slovensku. Tento pásový schodolez používajú stovky klientov na Slovensku a ohlasy na neho sú vynikajúce, čo si môžete overiť prečítaním si recenzií od samotných majiteľov a ich užívateľov. Pozrite si náš web a sekciu referencie spolu s video referenciami, kde naši klienti používajú naše zariadenia a tiež schodolez T09. Snažíme sa, aby si náš zákazník vybral naozaj to najvhodnejšie zariadenie, ktoré mu bude vyhovovať. Možností je naozaj veľa a je ťažké sa rozhodnúť. Preto sme sa odhodlali vytvoriť vám možnosť vypočuť si priamu spätnú väzbu alebo názor ľudí, ktorí už používajú naše schodolezy, zdvíhacie plošiny a zdvíhacie zariadenia či invalidné vozíky. Spojíme vás priamo s našimi zákazníkmi, aby ste si mohli overiť, ako sú spokojní s produktami pre imobilné osoby, ktoré si kúpili a ktoré dennodenne používajú, ako napr.: stoličkové výťahy, šikmé schodiskové plošiny, zvislé plošiny - domáce výťahy alebo stropné zdviháky, či zdviháky do auta pre ŤZP osoby.
 

 

Ak sa neviete rozhodnúť a váhate, je to možnosť pre vás, získať okrem našich odporúčaní a odborného pohľadu aj reálnu skúsenosť a osobný názor imobilných a ich opatrovateľov, ktorí zariadenia používajú.

Povedali o nás